
wat informatie over mij
Danny Bood
-
Ik ben Danny Bood, 40 jaar oud en al sinds 2004 werkzaam in de jeugdhulpverlening. Ga graag skeeleren en fietsen met mijn dochter en ben vaak buiten te vinden, op het strand of in het bos. Mensen om mij heen omschrijven mij als een zorgzaam, betrouwbaar, integer, grappig en sociaal persoon.
Ik heb een sportieve achtergrond, ijshockey is mijn passie. Ik heb het hoogste niveau gespeeld, Europese en wereld kampioenschappen mogen spelen en winnen met het Nederlands juniorenteam. Ook ben ik actief geweest als trainer en coach van verschillende jeugd en senioren teams. Als topsporter weet ik hoe zwaar het kan zijn om je doelen te bereiken zoal fysiek als mentaal.
-
Ik ben ooit gestart als jongerenwerker in verschillende stadsdelen in Den Haag. 15 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar een orthopedisch behandelcentrum in Den Haag. In deze residentiele instelling werk ik als persoonlijk begeleider met jongeren met een lichtverstandelijke beperking icm gedragsproblemen.
-
Ik maak graag contact met mensen. Hier ligt mijn kracht. Ik heb oog en aandacht voor jongeren en volwassenen die in deze maatschappij als “anders” worden gezien. Ik probeer ze in hun kracht te zetten en hun zelfvertrouwen op te bouwen. Zelfvertrouwen is essentieel om te kunnen groeien.
-
Ik ben een ambulant begeleider, wat betekent dat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie. Ik werk niet met de paarden, maar bied thuishulp en begeleiding op school.

wat informatie over mij
Fleur van Oosten
-
Mijn naam is Fleur en ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam.
Paarden maken al mijn hele leven deel uit van wie ik ben. Vanaf mijn vijfde zit ik al in het zadel en op mijn negende kreeg ik mijn eerste eigen pony. In de jaren met eigen paarden heb ik enorm veel geleerd — niet alleen over het rijden, maar ook over verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen, grenzen aangeven en het belang van duidelijke communicatie. Mijn liefde voor paarden is nooit verdwenen, en het is bijzonder dat ik die passie nu mag inzetten om anderen te begeleiden. Ik geloof sterk in de kracht van paarden in de ontwikkeling van kinderen — ze spiegelen, geven vertrouwen en zorgen voor rust.
-
In 2022 ben ik begonnen bij Hulp op Hoeven als stagiair, waarna ik met veel plezier ben gebleven als begeleider. Ik heb de opleiding HBO Pedagogiek afgerond en richt me op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.
-
Mijn kracht ligt in mijn rust en geduld. Ik neem de tijd om echt te kijken en te luisteren naar wat een kind nodig heeft, zonder te haasten of te oordelen. Door een veilige sfeer te creëren, voelen kinderen zich op hun gemak en durven ze zichzelf te laten zien. Ik werk vanuit vertrouwen en sluit aan bij het tempo van het kind — ieder kind is uniek en verdient begeleiding die daarbij past.
Samen met mijn paard Olympic creëer ik een veilige en leerzame omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs groeien.
Lees hier meer over Olympic
-
Ik ben samen met mijn paard Olympic, werkzaam op manege de Prinsenstad in Delft.

wat informatie over mij
Danny Doerga
-
Mijn naam is Danny Doerga en werk al sinds jaartal in de zorg. Ik woon met mijn vrouw in Leidschendam. Ik ben regelmatig met de fiets, auto of lopend op pad. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te genieten van het leven. Mensen om mij heen beschrijven me als een positief, vriendelijk en behulpzaam persoon die altijd in is voor gezelligheid.
-
Op dit moment werk ik als ambulant hulpverlener.
-
Voor mij is het moment aangebroken om met de opgedane kennis en ervaring mij allround in te zetten in het begeleiden van mijn medemensen die willen participeren in de samenleving en die het prettig vinden om een steuntje in de rug te krijgen. Zodat ze (weer) in hun eigen kracht gezet worden en genieten van het leven, want dat is waar ik voor sta.
-
Ik ben een ambulant begeleider, wat betekent dat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie. Ik werk niet met de paarden, maar bied thuishulp en begeleiding op school.

wat informatie over mij
Rashida Terbeek
-
Mijn naam is Rashida en werk sinds 2006 in de (Jeugd)zorg. Mijn werk doe ik met veel plezier en iedere dag is weer anders. Het glas is altijd half vol en iedere dag is weer een nieuwe dag.
Als ik niet werk haal ik mijn plezier uit sporten, sociale contacten en reizen.
-
Ik ben begonnen als stagiaire in een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Hier ben ik blijven werken als begeleider.
In 2017 ben ik naast mijn loondienst ook als zelfstandige gaan werken. Ik begeleid en ondersteun cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, (ernstig) meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel en psychiatrische problematiek.
-
Licht verstandelijke beperking (LVB) en autisme.
-
Ik ben een ambulant begeleider, wat betekent dat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie. Ik werk niet met de paarden, maar bied thuishulp en begeleiding op school.

wat informatie over mij
Carlijn van Keulen
-
Ik ben Carlijn en werk sinds 2006 in de jeugdhulpverlening.
-
Ik werk op een residentiele groep voor jongvolwassen, ik help hen bij het zelfstandig worden, zo ondersteun ik ze o.a. bij het koken, financiën, hygiëne, ADL taken, gedragsproblematiek etc.
Daarnaast geef ik ook ambulante gezinsbehandeling, dit doe ik nu sinds jaartal. Samen met de gezinnen ga ik kijken waar we aan kunnen gaan werken, dit kan van alles zijn, maar denk bijvoorbeeld aan; verminderen van gedragsproblemen, het vergroten van de opvoedvaardigheden, meer betrekken van het sociale netwerk.
-
ZZP:
Ambulante begeleiding/behandeling: Dit kan zijn om o.a. ouders te ontlasten, cliënten te activeren, aanleren van nieuwe vaardigheden, vergroten van zelfredzaamheid maar ook voor het verminderen van de problematiek, het geven van bepaalde voorlichtingen.
Ambulante gezinsbehandeling:
Dit kan zijn om o.a. het verminderen van gedragsproblemen, het vergroten van de opvoedvaardigheden, meer betrekken van het sociale netwerk etc.
Samen met het gezin gaan we kijken waar we aan kunnen gaan werken. We doen dit doormiddel van een bepaalde methode. In eerste instantie (de startfase) zal de focus liggen op het opbouwen van een goede werkrelatie, ook zal het gezin geobserveerd worden, dit om het gezin beter te leren kennen. Samen met het gezin wordt gekeken aan welke doelen we gaan werken. Zodra deze bekend zijn, gaan we hiermee aan de slag (veranderfase). In deze fase wordt regelmatig geëvalueerd. De laatste fase (afbouwfase) de focus ligt hier dan ook op het volhouden en eigen maken van de gemaakte doelen. Deze periode duurt gemiddeld 6-12 maanden.
-
Ik ben een ambulant begeleider, wat betekent dat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie. Ik werk niet met de paarden, maar bied thuishulp en begeleiding op school.

wat informatie over mij
Mailien Smit
-
Ik ben Mailien en woon in Den Haag. Ik ben gaan reizen in Zuid-Amerika en ben hier mijn vriend tegen gekomen. Hierdoor heb ik de afgelopen jaren veel in het buitenland gewoond en gewerkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn horizon van verschillende culturen en mensen is verbreed. Naast mijn interesse in mensen hou ik enorm van de natuur en van dieren. Als klein meisje was ik dan ook vaak tussen de paarden te vinden. Dat ik mijn passie voor paarden nu mag inzetten om mensen te helpen vind ik prachtig en ben heel blij dat ik dit bij Sanne kan doen.
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten voor wandelingen in het bos of op het strand, doe ik aan yoga en ben ik graag samen met mijn sociale contacten.
-
Ik ben toegepast psycholoog en heb gewerkt op woongroepen en als ambulant begeleider in de regio van Arnhem. Hier heb ik ervaring opgedaan in het werken met mensen met een psychische problematiek.
-
Autisme & hooggevoeligheid
-
Ik ben werkzaam op de locaties in Berkel en Rodenrijs, Delft en de Kleihoogt.

wat informatie over mij
Willemijn Oosthoek
-
Mijn naam is Willemijn Oosthoek en ik heb opgegroeid op de schapenboerderij van mijn ouders. Toen ik 10 jaar werd kreeg ik mijn eerste eigen pony. Ik heb van mijn pony zo veel geleerd, niet alleen hoe ik moest rijden, maar ook hoe ik geduld en doorzettingsvermogen moest hebben om haar te kunnen trainen.
Ik ben er zeker van dat een paard heel veel kan bijdragen aan de ontwikkeling van een kind/mens. Daarom vind ik het geweldig om Sanne te mogen ondersteunen bij het werken met deze kinderen en hen de kans te geven om met de pony's te kunnen werken.
-
Ik heb de paardenhouderij opleiding gevolgd waarbij ik mijn Orun heb behaald. Hiermee mag ik paardrijlessen geven. Ik heb ook de cursus Equine Horsemanship afgerond, waarbij ik ontzettend veel heb geleerd over het correct trainen van paarden. Op de boerderij van mijn ouders is mijn hobby uitgebreid naar 7 paarden. Inmiddels werk ik fulltime in de paarden.
-
Lesgeven en grondwerk met de paarden
-
Ik ben werkzaam op de locaties in Berkel en Rodenrijs, Delft en de Kleihoogt. Tevens ben ik eigenaresse van Belevenisboerderij en is dit ook mijn werkplek

wat informatie over mij
Sara Soares
-
Hallo! Mijn naam is Sara Soares! Ik ben spontaan, leergierig en sta stevig in mijn schoenen. In mijn werk draait alles om vertrouwen, geduld en een persoonlijke aanpak. Ik geloof dat iedereen de juiste ondersteuning verdient om het beste uit zichzelf te halen. Daarom blijf ik me ontwikkelen en leer ik elke dag bij van collega’s, cliënten en nieuwe ervaringen.
-
Ik werk sinds 2017 in de zorg. Van jongs af aan wist ik dat ik iets wilde betekenen voor anderen, en die passie heeft me gebracht waar ik nu sta.
-
Mijn expertise ligt in het werken met jongeren/kinderen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Geen dag is hetzelfde in dit vak, en juist dat maakt het zo mooi.
-
Ik ben een ambulant begeleider, wat betekent dat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie. Ik werk niet met de paarden, maar bied thuishulp en begeleiding op school.

contact
We horen graag van je! Of je nu vragen hebt, opmerkingen wilt delen of meer informatie zoekt over onze diensten, neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen!
